Når skaden er sket, skal du vælge det rigtige værksted

Det er nemt at miste overblikket, hvis man bliver udsat for et uheld og bilen skal på værksted. Men det er vigtigt at du vælger det rigtige pladeværksted til at udbedre skaden. Et forkert valg kan nemlig i værste fald betyde at fabriksgarantien bortfalder eller at bilens sikkerhed og køreegenskaber forringes. SEAT Fredericia skadecenter er godkendt af SEAT fabrikken til at udbedre alle typer skader. Vores karrosseriteknikere har gennemgået en speciel uddannelse og har det mest moderne udstyr og værktøj til rådighed. 

Du vælger selv hvor du vil have udbedret en skade

SEAT Fredericia er godkendt til at samarbejde med alle forsikringsselskaber. Så selvom dit forsikringsselskab i første omgang skulle foreslå et andet værksted, kan du forlange at skaden bliver udbedret præcis efter fabrikkens forskrifter hos os. På den måde kan du køre trygt og sikkert videre i din bil uden problemer efter endt reparation.

Stenslag og glasskader

Vores specialister sikrer dig, at du altid får en løsning, der er godkendt af fabrikken, hvis du skulle få en glasskade. Hvis din bil har en forrude med indbygget antenne, regnsensor eller assistentsystemer, er det vigtigt, at du får ruden udskiftet med en original og at den monteres med den korrekte rudelim. 

Gratis lånebil

Som ved alle andre reparationer stiller SEAT Fredericia en lånebil til rådighed mens du venter på, at din bil bliver færdig. Og vi hjælper dig gerne med at udfylde skadesanmeldelsen.

Kontakt os på telefon 75 92 42 44 og få gode råd med på vejen.