Værksted - Fredericia Auto-service A/S

SEAT Fredericia er dit autoriserede SEAT-værksted i Trekantsområdet. På vores værksted råder vi over det bedste udstyr, som er designet specielt til din bil. Avancerede computersystemer, som er i direkte forbindelse med fabrikken, gør os som regel i stand til at stille en præcis diagnose, allerede når du ringer til os. På den måde er vi godt forberedte, når du ankommer til værkstedet. Vi sparer tid til fejlfinding, som du ellers skulle betale for, og vi har de rigtige, originale reservedele og det nødvendige værktøj klar, når du indleverer din SEAT. 

Avanceret teknologi kræver toptrænede teknikere

Din SEAT er en meget avanceret bil spækket med moderne teknologi. Derfor er det vigtigt, at du overlader den til veluddannede fagfolk, der kan sikre din bils køreegenskaber, miljøvenlighed, forbrændingsteknologi, sikkerhed og ikke mindst gensalgsværdi. Vores teknikere gennemgår 3-4 kurser hvert eneste år. På den måde kan du altid regne med, at det kun er serviceteknikere med opdateret viden, der kommer i nærkontakt med din SEAT. Samtidig sikrer autoriseret service din ret til Vejhjælp, hvis du får brug for hjælp undervejs.

Autoriseret service = bedre brugtvognsværdi

Fabrikken laver hele tiden forbedringer - også til biler, der allerede kører på landevejen. Disse forbedringer udføres automatisk gennem opdateringer, når din SEAT er til service hos os. Desuden er det enkelt for os at dokumentere bilens historie, sikre at alle service er overholdt, og at det kilometertælleren viser, er i overensstemmelse med sandheden, når bilen skal sælges. Derfor har stemplet i servicebogen fra dit autoriserede værksted indflydelse på bilens brugtvognsværdi.

SEAT prisgaranti

Trods alt dette, matcher vi ethvert tilbud på service eller reparation, du måtte have fået et andet sted. Læs mere om SEAT prisgaranti her

Når skaden er sket

Hvis uheldet er ude er det vigtigt, at skaderne på din bil bliver udbedret på et autoriseret værksted. Ellers risikerer du at fabriksgarantien bortfalder eller at bilens køreegenskaber eller sikkerhed forringes. Læs mere om SEAT Fredericias pladeværksted her.

Gratis lånebil

Når din bil får udført service eller reparationer hos SEAT Fredericia, stiller vi en gratis lånebil til rådighed. Husk at bestille tid i god tid, da der kan forekomme lidt ekstra ventetid på lånebilerne. I det daglige kan du selv medvirke til smertefri køresel i din SEAT ved løbende at kontrollerer oliestand og dæktryk. Læs eventuelt mere i din instruktionsbog.

Mød vores eksperter 

Med den sidste nye teknologi, yder de den ultimative service, som sørger for, at din SEAT altid forlader værkstedet i samme perfekte stand, som dengang du købte den.

Start filmen og se hvordan.

 

Bestil tid på værkstedet online 24 timer i døgnet alle ugens dage

Kontaktinformationer

Fredericia Auto-service A/S
Vesterballevej 9 B
7000 Fredericia

Tlf.: 75 92 42 44 eller Ring mig op
CVR: 10032652
E-mail: booking@skoda-fredericia.dk

Åbningstider

I dag 07:30 - 14:30
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
Mandag 07:30 - 16:00
Tirsdag 07:30 - 16:00
Onsdag 07:30 - 16:00
Torsdag 07:30 - 16:00