Det er højsæson for stenslag

Den kolde vinter byder på ekstra udfordringer på vejene. Skulle det uheldige ske, at bilen får et stenslag, er det ikke ligegyldigt, hvor du får ruden repareret.

Når frosten sætter ind opstår der mange steder slaghuller og sprækker i vejene. Desuden er der mere grus og småsten på veje, som jævnligt bliver ryddet og saltet. Derfor er risikoen for at få et stenslag større i vintermånederne.

I første omgang kan vi forsøge at reparere stenslaget. Hvis du kommer til os så hurtigt som muligt, kan det muligvis ske på en måde, så man næsten ikke kan se, at ruden er repareret. Hvis stenslaget er så kraftigt, at ruden skal udskiftes, er det vigtigt at du har veluddannede fagfolk til at gøre det. 

Vores specialister sikrer dig, at du altid får en løsning, der er godkendt af fabrikken. Hvis din bil har en forrude med indbygget antenne, regnsensor eller assistentsystemer, er det vigtigt, at du får ruden udskiftet med en original og at den monteres med den korrekte rudelim. 

3bccfa6b-b90f-4873-aa4b-fce2f0ad091f_637491574701700987.jpg

Vores værksted holder åbent som normalt og vi overholder de gældende restriktioner. Har du derfor allerede fået et stenslag, bør du booke tid hurtigst muligt for at minimere skaden.

Book tid på værkstedet

Kontakt os